Om klinikken, lægen og konsultationssygeplejerskerne

Mikael Birch ApS er en moderne lægeklinik drevet efter de gamle principper om familielægen. Vi lægger vægt på, at vi kender både patienten og deres familie. Klinikken blev overtaget i 1995, efter Erling Paridon, som havde klinikken  i mere end 20 år.
Klinikken er placeret på første sal, Ndr Strandvej 348 i hovedgaden i Hornbæk. Klinikken har et stort venteværelse med nye uge- og månedsskrifter og et veludstyret legeområde til de små patienter og ledsagere.
Hvis personalet skønner det nødvendigt, kan klinikken tilbyde hjemmebesøg efter aftale, for patienter der oplever udfordringer ved at komme op ad trapper.
michael_birk_portraet
Læge
Mikael Birch:

Uddannet læge i 1983 fra Københavns Universitet. Speciallæge i Almen Medicin 1992.

Mikael har bred erfaring fra hospitalerne, specielt pædiatri og gynækologi. Mikael deltager løbende i relevant efteruddannelse. Bl.a. i akupunktur.

Mikael er formand for Helsingørs Praktiserende Læger.

Vivian_portraet
Konsultationssygeplejerske
Vivian Birch:

Uddannet sygeplejerske i 1976 fra Frederiksberg hospital.

Vivian har stor erfaring fra hospitalsvæsnet. Bl.a. fra barselsgangen og 10 år fra intensiv afdeling hvor hun er efteruddannet intensivsygeplejerske. Vivian har været i klinikken siden 1995.

Vivian er løbende efteruddannet i emner der er relevante for lægekonsultation, med interesse for sårpleje og rejsemedicin.

Vivian giver også råd og vejledning i telefontiden.

Konsultationssygeplejerske Óluva Biskopstø Skovgaard:

Uddannet sygeplejerske fra Bispebjerg Hospital i 1996.

Óluva Biskopstø Skovgaard er født og opvokset på Færøerne og har boet i Vedbæk siden 1991. Óluva er uddannet sygeplejerske fra Bispebjerg Hospital i 1996, Diplom i ernæring fra PH-Metropol 2017 og Master in Public Health fra Københavns Universitet i 2020.

Som sygeplejerske har Óluva sin primære erfaring som  konsultationssygeplejerske gennem 15 år i en lægepraksis på Amager, men har også arbejdet i andre lægepraksis i Stokøbenhavn.

Óluva er meget glad for det varierede arbejde i lægepraksis samt at arbejde med patienter med kroniske sygdomme.